top of page

Červenec zazářil exkluzivitou

Zamyslím-li se nad nemovitostmi, které se mi do nabídky dostaly během jara a léta, musím zhodnotit, že se jedná o opravdu zajímavé projekty, o které je radost se jako realitní makléř starat. V nabídce mám teď top perličky na prodej či pronájem, které vyžadují exkluzivní péči, aby se dostaly ke svým majitelům či nájemcům. Zároveň mám několik nemovitostí, které se u mě dlouho neohřály a byly pronajaty či prodány v rekordním čase. Pojďme se na ně podívat.

V posledních měsících se mi do nabídky povedlo nabrat mnoho zajímavých lukrativních nemovitostí. Jedničkou mezi byty k PRONÁJMU je stylový architektem navržený byt 4+kk, 160 m² na Kavčích horách. Jedná se o byt, který je důmyslně navržen do posledního detailu, kompletně zařízen včetně moderních spotřebičů a připraven k okamžitému nastěhování. Navíc se nachází v bytovém době s vlastní oplocenou zahradou, takže pro rodinu s dětmi je naprosto ideální. Další perličkou je PRONÁJEM luxusní vily 5+kk, 250 m² se zahradou na pražské Ořechovce. Dům 250 m² o dispozici 5+kk je po kompletní citlivé renovaci s unikátními prvky jako například prosvětlenou onyxovou stěnou vedle krbu v obývací části. V suterénu domu je vybudováno vkusné domácí wellness s vířivkou a kombinovanou saunou. Připravil jsem pro vás video ZDE. Kdo nehledá pronájem, ale chce vlastní bydlení, navíc s realizací podle svých představ, mám pro něj v nabídce PRODEJ vily ze 30. let, 210 m² na Spořilově s rozlehlou zahradou. Dům je částečně podsklepen a určen ke kompletní rekonstrukci. Prohlédněte si pod odkazem video a začněte již plánovat své nové bydlení, tato vila má obrovský potenciál! Kdo rekonstruovat nechce a hledá bydlení v centru, nabízím mu k PRONÁJMU luxusní byt 2+kk, 76 m² v Holešovicích. Byt prošel před rokem kompletní nákladnou a designově velmi zdařilou rekonstrukcí – bytem se prolíná kvalitní dřevěná dubová podlaha s podlahami z hlazeného betonu, z betonu je i moderní deska v kuchyni, v níž jsou zality kameny v tmavších odstínech hnědé. Prohlédněte si byt pod zmíněným odkazem a přesvědčte se sami, jedná se o modernu v kvalitních přírodních materiálech.


Tento měsíc byl měsícem i tří akcí v rekordním čase. Krátce poté, co se mi dostal do nabídky byl PRONAJAT řadový dům 5+kk, 201 m² se zahradou v Libuši. Jedná se o novostavbu v atraktivní lokalitě Praha 4 nedaleko Prague British International School a byl pronajat opravdu v rekordním čase. Zájem byl také o dva pražské byty, které jsou v současné době v REZERVACI. Jedním z nich je jižně orientovaný byt 2+kk, 62 m² v moderním projektu Modřanka na PRODEJ, který se pyšní svou vlastní zahradou. Druhým je byt 4+kk, 94 m² na Zličíně s prostornou terasou a garáží také na PRODEJ.


Červen a červenec byly pro mě pracovně velmi náročné měsíce. Dokončil jsem případovou studii, úspěšně složil zkoušku a získal jsem titul ISO Certifikovaný makléř. Kromě toho jsem nabral do nabídky výše zmíněné lukrativní nemovitosti, které vyžadují nadstandardní péči. Byty a domy jsem nechal profesionálně nafotit, připravil jsem jejich prezentaci pro exkluzivní klientelu včetně videí, virtuálních prohlídek a několika online marketingových kampaní. Srpen plánuji zaslouženě více odpočívat.


Děkuji všem svým klientům za důvěru a přeji vám klidné a radostné léto!


38 zobrazení0 komentářů
bottom of page