top of page

PRONAJATO: luxusní byt 2+kk, 76 m² v Holešovicích

Aktualizováno: 19. 9. 2023

Nabízím k pronájmu luxusní byt o dispozici 2+kk s lodžií, který se nachází v centru pražských Holešovic v Tusarově ulici. Byt prošel před rokem kompletní nákladnou a designově velmi zdařilou rekonstrukcí, přesvědčte se sami.

Tento velmi světlý byt je dispozičně rozdělen na vstupní halu, prostorově velkorysý obývací pokoj s moderní kuchyňskou linkou v dubové dýze s ostrůvkem, ložnici, koupelnu a samostatné WC, kde je i důmyslně zabudovaná pračka a sušička. Na podlaze ve vstupní hale, v koupelně a na toaletě je hlazený beton, v obývacím pokoji a ložnici je položena dřevěná dubová podlaha. Designovou zajímavostí jsou leštěné betonové desky v kuchyni, v nichž jsou zality kameny v tmavších odstínech hnědé. Byt nabízí mnoho úložných prostor díky sadě vestavných skříních v hale i v ložnici.


Lokalita pražských Holešovic je aktuálně jednou z nejžádanějších lokalit. Čtvrť prochází významnou proměnou a v posledních letech se stala velmi příjemnou kosmopolitní oblastí pro pohodlné bydlení. Pro více informací navštivte odkaz níže.


Tento byt si zamilujete! Zavolejte mi na tel. +420 603 377 791 nebo ZDE a domluvte si prohlídku co nejdříve.





19 zobrazení0 komentářů
bottom of page