top of page

PRODEJ bytu 4+kk, 94 m² na Zličíně s terasou a garáží

Aktualizováno: 25. 7. 2023

Jedinečnost tohoto bytu je nejen v jeho unikátní poloze, modernímu zařízení novostavby z roku 2013, ale především v prostorné terase 28,8 m² a samostatné prostorné garáži. Další z krásných bytů v mé nabídce, račte dál.

Nabízíme na prodej velmi pěkný byt 4+kk v bezbariérově přístupném moderním domě. Byt se nachází v oblíbeném a odborníky oceňovaném projektu Metropole společnosti Central Group na Praze 5 - Zličín. Umístění bytu na posledním podlaží domu nabízí svým majitelům úžasnou a prostornou terasu 28,8 m². Dalším obrovským benefitem této nemovitosti je nestandardně velká samostatně uzavíratelná garáž na podzemním podlaží, která nabízí majitelům velkorysý skladovací prostor přes 30 m². Dalším příslušenstvím bytu je sklep velký 7 m².


Byt je rozdělen na tři neprůchozí pokoje a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem. V bytě najdete dvě toalety, jedna je samostatná a druhá je v koupelně. V koupelně je pro milovníky teplé lázně k dispozic i rohová vana. Z obývacího pokoje je přímý vstup na prostornou jižně orientovanou terasu, jež je ideální pro večerní posezení. Architekti zde mysleli i na dostatek úložných prostor přímo v bytě. Máte tak k dispozici komoru 2 m² a vestavěné skříně v pokojích. Na podlaze v bytě najdete kombinaci kvalitní dřevěné plovoucí podlahy a dlažby. Vytápění i ohřev teplé vody je zajištěno centrální kotelnou v domě a nemusíte se tak starat o žádný vlastní kotel nebo bojler. Bližší informace o nemovitosti najdete níže.

Pro osobní prohlídku mě kontaktujte na tel. +420 603 377 791 nebo ZDE, rád vás bytem provedu.










15 zobrazení0 komentářů
bottom of page