top of page
Obrázek autoraJan Halík

PRONÁJEM domu 5+kk, 201 m² v Libuši

Aktualizováno: 25. 7. 2023

Nabízím další z prostorných a komfortních rodinných domů se zahradou. Tentokrát se jedná o dům 5+kk s garáží pro 2 vozy na Praze 4 – Libuš. Plně moderně vybavený pro vás!

Nabízíme k pronájmu velmi pěkný rodinný dům v atraktivní lokalitě Praha 4 - Libuš nedaleko Prague British International School. Hledáme dlouhodobého nájemce, který ocení bydlení v plně vybavené kvalitní novostavbě.


Dům má 3 podlaží. V suterénu je technické zázemí domu a garáž s možností parkování pro 2 automobily. V přízemí a v 1. patře je obytný prostor s dispozicí 5+kk. V přízemí se nachází vstupní hala, pracovna/ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a velkoryse pojatý obývací pokoj s krbem, jídelnou a kompletně vybavenou kuchyní. Z obývacího pokoje je přímý vstup do útulné zahrady, která svým rozvržením potřebuje zcela minimální péči. V 1. patře domu se nachází klidová zóna, kde každý člen vaší domácnosti získá dostatek soukromí. Na patře se nachází 3 ložnice a 2 koupelny.


Výhodou je komfortní bydlení v plně zařízeném domě. Dům je volný od 1. červenec, tak stačí zabalit osobní věci a na prázdniny můžete již bydlet! Další výhodou je, že nájemce neplatí žádnou odměnu realitní kanceláři. Více informací najdete níže.

Hledáme dlouhodobé nájemce. Zvu vás na prohlídku, ozvěte se na tel. +420 603 377 791 nebo ZDE.



19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page