top of page

Co týden to prodaný byt


Červen potvrdil trend posledních dvou let. Realitní trh je stále velmi horký. Je na něm nedostatek nemovitostí k prodeji a velký přetlak na straně poptávajících. Opačné to je na straně pronájmů. Tam je nabídka stále velmi velká, nájmy stagnují a spíše se v řadě lokalit i snižují. Aktuální doba tedy přeje prodávajícím a nájemníkům.

Moc mne těší, že na základě dat o počtu realizovaných transakcí a realizovaném obratu patří naše kancelář REMAX Atrium mezi špičku v celé české síti s REMAX více než 100 kanceláří. Stále se nám při počtu kolem 15 makléřů daří držet komorní až rodinnou atmosféru, kterou velmi dobře vnímají i naši klienti. Zároveň je skvělé, že v obratu na jednoho makléře jsme hned druzí nejlepší v celé České republice. Tým je tady opravdu skvělý. Dvě třetiny jsou zkušení makléři a třetina jsou nováčci v realitním oboru, kteří nám zkušenějším koukají pod ruce :-) a velmi rychle se učí.

Kromě toho, že mám velkou radost z týmového úspěchu, se také za červen raduji z úspěchu v soutěži Makléř měsíce, kde jsem v nabité konkurenci kolegů byl v červnu na druhém místě. Tato soutěž je na základě komplexního hodnocení práce makléře v oblasti výsledků prodejů, pronájmů a náborů nemovitostí. Tento rok je to již moje třetí umístění v top trojce. Za to vše musím opět poděkovat svým klientům a také všem, kteří se mnou na jednotlivých obchodních případech spolupracovali. Díky moc.

8 zobrazení0 komentářů
bottom of page