top of page

PRONÁJEM domu 5+kk, 250 m² na Ořechovce

Aktualizováno: 11. 5. 2023

Nabízím k pronájmu luxusní dům – Villu Karin – se zahradou na pražské Ořechovce. Dům 250 m² je po kompletní citlivé renovaci s unikátními prvky. Opravdu pro krásné bydlení!

Dispozice 5+kk je uspořádána do 4 podlaží. Celý dům je vybaven podlahovým vytápěním a centrálním bezpečnostním systémem. Na oknech jsou elektricky ovládané rolety.

V suterénu domu je vybudováno špičkové domácí wellness s velkou vířivkou a kombinovanou saunou, to vše s možností sledování velkoplošné televize.


V prvním patře se nachází vstupní hala a velkoryse pojatý obývací pokoj s krbem a moderní kuchyní. Raritou je prosvětlená onyxová stěna, která dokonale dotváří pohodovou atmosféru. Ve druhém patře jsou dvě ložnice, jedna z nich vybavena šatnou. Dále zde najdete prostornou koupelnu s vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly a toaletou. Ve třetím patře je rozlehlá ložnice s privátní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.


Parkování pro dva vozy je přímo na pozemku, na který se dostanete přes elektronicky ovládaná vjezdová vrata. Zahrada je vybavena automatickým zavlažovacím systémem. Velikost zahrady je tak akorát pro vaše klidné posezení. Více informací najdete níže.

Hledáme dlouhodobé nájemce. Zvu vás na prohlídku, ozvěte se na tel. +420 603 377 791 nebo ZDE.





75 zobrazení0 komentářů
bottom of page