top of page

Pronájem atraktivních bytů, obchodních jednotek a prostor pro lékařské ordinace v Luka Living

Nově jsem navázal širokou spolupráci s rezidenčním a obchodním komplexem Luka Living. Exkluzivně nabízím velmi atraktivní obchodní jednotky, byty a prostory pro ordinace s přímým přístupem ze stanice metra Luka.




Luka Living je velkým osvěžením moderní pražské architektury a zároveň velmi úspěšným projektem s řadou odborných ocenění. Dá se říci, že v tomto komplexu vzniká nové srdce lokality kolem stanice metra Luka.


Obchodní centrum prochází aktuálně velmi dynamickými změnami a nabízí v rámci rozšiřování svých služeb i několik realitních novinek.


V nabídce jsou 3 obchodní retailové jednotky s velmi zajímavými lokacemi v rámci obchodního centra s výměrami 52 m2, 28 m2 a 27 m2, nově vznikající prostory pro ordinace o velikosti 383 m2 a také 18 malometrážních bytů (1+kk a 2+kk) vzniklých v unikátním nástavbě zvané Triangl na střeše obchodního centra. Ke všem nabízeným prostorům i bytům se dostanete suchou nohou přímo ze stanice metra. Samozřejmostí jsou podzemní garáže i parkování s dostatečnou kapacitou pro vaše zákazníky.


U obchodních jednotek a prostorech pro ordinace je možné realizovat prohlídky. U bytů aktuálně přijímáme registrace zájemců o pronájem.



Zavolejte mi na 603 377 791 nebo si načtěte QR kód a napište mi na Messenger.



46 zobrazení0 komentářů
bottom of page