top of page
Obrázek autoraJan Halík

2. místo od Remax ČR potěší!


Srpen přinesl mnoho důvodů k radost. Kromě toho, že jsem se stal makléřem měsíce srpen v rámci naší kanceláře Remax Atrium, vyhouply mě čtyři vydařené transakce i na bednu v hodnocení celé kanceláře RE/MAX ČR a to na krásné 2. místo. Samotné poděkování od CEO & Vicepresidenta RE/MAX Česká republika Jana Hrubého „Tvá tvrdá práce a píle byly klíčovými faktory, díky nimž se stáváš 2. nejúspěšnějším makléřem celé naší realitní sítě RE/MAX Česká republika. Jsem opravdu hrdý, že máme v síti takového profesionála, jako jsi ty! “ zahřálo u srdce. A jak moc si vážím tohoto úspěchu? Vzhledem k tomu, že Remax Česká republika soustředí k dnešnímu dni celkem 1 443 makléřů, přičemž 784 z nich se specializací na Prahu a Středočeský kraj, jsem za toto umístění skutečně vděčný.


Jsme rád, že jsme se v listopadu před 5 lety rozhodl provést změnu ve své kariéře a po cca 15 letech v manažerských pozicích jsem začal veškerý svůj čas věnovat práci realitního makléře. Jsem opravdu rád, že jsem měl tu příležitost stát se součástí týmu kanceláře Remax Atrium, která sídlí v Podolí, v blízkosti mého bydliště. Děkuji všem kolegům za podporu a skvělý tým! Mimochodem naše kancelář Remax Atrium se umístila v srpnu na 3. místě v hodnocení nejúspěšnější kancelář v regionu Praha.

Za 5 let vytrvalé mravenčí práce jsem uzavřel mnoho zajímavých transakcí, poznal mnoho zajímavých lidí, mnoho se v oblasti realit naučil a dosáhl nejvyššího vzdělání Remax – titul ISO Certifikovaný makléř. A jaké celkové hodnoty dokončených obchodních případů jsme za 5 let činnosti dosáhl? Nebudu vás napínat a prozradím, že krásných 380.000.000,- Kč! Vedle této částky si vážím rovněž svých klientů a jejich pozitivních hodnocení. To je to, co mě stále žene profesně dál a fakt, proč mě tato práce stále baví!


Hledáte nemovitost snů nebo naopak potřebujete svou nemovitost prodat? Obraťte se na mě, jsem realitní makléř, na kterého se můžete spolehnout. Kontaktujte mě na tel. +420 603 377 791 nebo ZDE, Jan Halík, váš realitní makléř.

19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page