top of page
Obrázek autoraJan Halík

PRODEJ bytu 2+kk, 54 m² na Barrandově

Nabízím novostavbu bytu 2+kk v projektu Kaskády Barrandov XVI. Byt je možné na přání budoucího vlastníka dokončit jako 1+kk nebo 2+kk. Jedná se o krásný nový byt s balkónem, komorou a možností garážového stání. Nové bydlení přiměřené velikosti právě pro vás, ozvěte se!

Jedná se o čerstvě zkolaudovaný byt na Barrandově. Vybavení bytu je kompletní kromě kuchyně, pro kterou bude udělaná příprava. Dokončeny budou podlahy a koupelna, stačí doinstalovat kuchyňskou linku a byt bude připraven pro nastěhování. Volitelně je možné přikoupit za 400.000,- Kč garážové stání.


Dispozice bytu 54,4 m² se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, chodby, komory a koupelny. Lodžie má 9,7 m², parkovací stání v podzemních garážích 12,5 m² a na stejném patře je ještě k dispozici komora 4 m². Orientace bytu je na východní stranu a nachází se na čtvrtém podlaží z celkových šesti. Vizualizace bytu je pouze návrhem bytového designéra.


Lokalita pražského Barrandova je jednou z nejvíce oblíbených rezidenčních oblastí na Praze 5. Je zde kompletní občanská vybavenost, blízko do přírody a prostřednictvím MHD i perfektní spojení do centra. Pokud vás tato atraktivní nabídka zaujala, zavolejte mi pro více informací.

Pro osobní prohlídku mě kontaktujte na tel. +420 603 377 791 nebo ZDE, rád vás bytem provedu.



28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page