top of page
Obrázek autoraJan Halík

Moje oblíbená disciplína - REALITNÍ DVOJBOJ


Život píše různé příběhy. U řady z nich hrají nemovitosti významnou roli. Jednou potřebujete nové bydlení pořídit jako své první. Pak hledáte větší, aby se vaše rodina cítila komfortně. Děti časem odrostou a vaše potřeby se opět změní. Ani nemluvím o tom, že vaše podnikání nebo zaměstnání vyžaduje zásadní změnu lokality, kde žijete.


Aktuálně se mi jeden takový příběh podařilo úspěšně vyřešit. Moje klientka v důchodovém věku si pořizuje novostavbu domu se zahrádkou za Prahou ve vesnici, kde žije její dcera s rodinou. Svůj pražský byt potřebuje prodat za co nejvýhodnější cenu, protože utržené peníze použije na financování stavby. V mezidobí navíc chce zůstat po zbytek roku stále bydlet ve svém bytě, aby se nemusela několikrát stěhovat. Po dvou týdnech od uvedení jejího bytu na trh již máme vyřešeno. Kupec nalezen, požadovaná cena dosažena a navíc může moje klientka v bytě nadále zůstat celou požadovanou dobu.


Podobné příběhy nejsou dnes nijak výjimečné. Osobně jsem si je nazval realitní dvojboj a někdy i víceboj. Koupit, prodat a zajistit ještě specifickou dohodu tak, aby všichni zúčastnění byli spokojeni, to je zkrátka můj šálek čaje. Vždy když se to podaří, mám velkou radost, že moje obchodní a vyjednávací dovednosti byly ve službě dobré věci a nikdo se nemusel pouštět do nejistých dobrodružství.


Pokud i vy řešíte něco podobného. Rád si vás vyslechnu a třeba to pak rozřešíme společně. Přeji všem šťastné konce všech životních realitních situací.

14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page